Gratis toegang tijdens de Open Museum Maand 2024

1-11-2024 tot en met 30-11-2024

 

In de hele maand november bezoek je gratis het Woudagemaal tijdens de Open Museum Maand 2024. Download hier een Open Museum Maand waardebon. Enthousiaste vrijwilligers geven je een rondleiding en delen hun kennis over de belangrijke rol die het gemaal nog altijd speelt in het waterbeheer van Friesland.

 

 

Speciale koffiedeal tijdens de Open Museum Maand

Trakteer jezelf na de rondleiding op een dampende kop koffie of cappuccino, gecombineerd met een versgebakken appeltaart of gevulde koek van de warme bakker. Loopt het water je al in de mond? Goed nieuws: tijdens de Open Museum Maand hebben we een mooie aanbieding!

 

  • Koffie/thee met appelgebak: € 5,25
  • Cappuccino met appelgebak: € 5,50
  • Koffie/thee met gevulde koek: € 4,70
  • Cappuccino met gevulde koek: € 4,95

 

Workshop smeed je eigen souvenir

Ga zelf aan de slag in de gemaalsmederij. Maak zelf een stoere spijker of een schattig hartje tijdens een workshop smeden. De workshop is iedere vrijdag en zaterdag te volgen en duurt maximaal 15 minuten voor slechts € 8,50 per persoon. Vergeet niet dichte schoenen te dragen en synthetische kleding te vermijden. Vooraf reserveren is niet nodig, geef bij de kassa aan dat je de workshop wil volgen.

 

Open Museum Maand 2024

Van 4 november tot en met 3 december 2024 openen 19 musea hun deuren voor inwoners en bezoekers van Friesland. Tijdens de open museum maand kun je gratis een museum bezoeken bij inlevering van een Open Museum Maand waardebon. Een ideale gelegenheid om dieper te duiken in kunst, cultuur en natuur van Waterland van Friesland én Zuidoost Friesland. Want elk museum heeft zijn eigen, unieke verhaal te vertellen. Laat je meeslepen door deze verhalen, waardoor nieuwe werelden voor je zullen opengaan.

 

Bekijk alle deelnemende musea